Over HO-Oostra

Handelsonderneming Oostra uit IJhorst is gespecialiseerd in ventilatie, stalinrichting, watertreament en verlichting. Wij adviseren en begeleiden u met het bepalen van de juiste oplossing om uw melkvee en rendement gezond te houden, waarbij het dierenwelzijn en koecomfort in een hoog vaandel staan.

Kennis en ervaring

Door al ruim 20 jaar kennis en ervaring te hebben in het leveren van hoogwaardige stalinrichting en ventilatiesystemen, hebben wij ons weten te ontwikkelen tot een begrip op het gebied van koecomfort in de agrarische sector. Door deze kennis en ervaring weet Handelsonderneming Oostra als geen ander uw stal in te richten naar de huidige wet- en regelgeving. Wilt u een nieuwe stal bouwen, renoveren of het koecomfort verhogen dan bent u bij Handelsonderneming Oostra aan het juiste adres.

Innovatie en passie

Wij staan bekend om ons innovatieve karakter en passie voor de agrarische sector, wij zitten niet stil en bedenken continue nieuwe en doordachte oplossingen zodat uw stal optimaal is ingericht. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Al onze producten zijn ontwikkeld om het welzijn van koeien naar een hoger niveau te brengen.

Onze missie

Het creëren van een optimale leefomgeving voor de koe als voor de veehouder, waarbij het dierenwelzijn en koecomfort in een hoog vaandel staan. Hierbij luisteren wij naar uw wensen, denken met u mee en zijn we sterk in oplossingen en alternatieven te vinden op vragen van u als klant. Wij bieden u dus advies op maat.

Betrokken en betrouwbaar.

Handelsonderneming Oostra heeft zich al jaren bewezen als betrouwbare partner in het ontwerpen en inrichten van stallen. Wij zijn zeer betrokken bij het meedenken van een goed plan om samen te bouwen aan uw toekomst. Hierin zijn we zeer trouw en komen onze afspraken na. We zijn zowel trouw naar onze klanten als naar onze dealers, hierin onderhouden we nauwe contacten. We werken al jaren intensief samen als dealer van bedrijven die wereldwijd op de markt actief zijn.

Partners

Hieronder een overzicht van onze partners waar wij al 20 jaar of langer mee samenwerken. Klik op het logo voor meer informatie.