DRY-BED-SANI

Animal Bedding Conditioner, ontsmettingsmiddel en hygiëneproduct

Een sleutel tot een hoge productie is de hoeveel tijd dat koeien liggen. Gezonde koeien brengen een groot deel van hun tijd liggend door. Een goede verzorging van het strooisel is een essentieel aspect van de algehele hygiëne en gezondheid van melkkoeien. DRY-BED-SANI is een hoogwaardig absorptiemiddel dat helpt uw productie en winst te behouden. Het geeft geen water af, wordt niet modderig of glad. Het vormt een complexe mix voor eenvoudiger schoonmaken. Het loopt soepel weg en wordt 100% vloeibaar in de put. DRY-BED-SANI creëert een prettige omgeving. Het bevat eucalyptische globulusolie dat bekend staat om zijn ontstekingsremmende- en desinfecterende werking. DRY-BED-SANI draagt ook bij aan een ongunstige omgeving voor mastisitisveroorzakende bacteriën. Het reinigt en zuivert grondig de atmosfeer en ondersteunt hierdoor de luchtwegen en bevordert slijmoplossing. Onaangename geuren worden verwijderd en ammoniakgeur vermindert in de stal. Het draagt bij aan een gezondere en comfortabele omgeving voor u en uw vee. Tevens verheldert het de geest en versterkt het de concentratie waardoor het een therapeutische werking heeft voor uzelf!  Ook werkt eucalyptus  zuiverend en verkoelend voor de huid. Eucalyptus wordt ook wel ingezet tegen ongedierte, het is waargenomen dat door gebruik van de DRY-BED-SANI het aantal vliegen in de ligplaats wordt verminderd.

Eigenschappen

  • Combineert het drogen en ontsmetten van het strooisel in aanwezigheid van dieren.
  • Absorbeert meer dan 2 liter per kg.
  • Natuurlijke etherische oliën die worden gebruikt om de groei van bacteriën in het strooisel te voorkomen.

Samenstelling

  • Natuurlijk Calciumcarbonaat
  • Gehydrateerd Aluminiumsilicaat
  • Eucalyptus Globulus olie
  • Kruidnagel EO

Voordelen

Zeer absorberend
DRY-BED-SANI is een hoogwaardig absorberend middel dat zorgt voor een zeer droog strooisel. Het absorbeert meer vocht dan elke ander topdekkingsconditioner.

Makkelijker schoonmaken
DRY-BED-SANI helpt bij het vormen van een complexe mix voor gemakkelijker reinigen van de ligbox. Het loopt soepel weg en wordt 100% vloeibaar in de put.

Frisse omgeving
DRY-BED-SANI zorgt voor een aangename omgeving, het bevat eucalyptusolie, helpt ammoniakgeur in de stal te verminderen en zorgt voor een comfortabelere omgeving. Uw vee rust in een prettige en frisse omgeving.

Vijandelijke omgeving voor bacteriën
DRY-BED-SANI draagt ook bij aan een ongunstige omgeving voor mastitisveroorzakende bacteriën.

Gebruiksvriendelijk
DRY-BED-SANI is zeer eenvoudig in gebruik. Er is geen speciale behandeling of uitrusting voor nodig. Het kan eenvoudig en veilig met de hand worden aangebracht.

Veilig product
DRY-BED-SANI is veilig voor uw vee, voor uwzelf en het milieu.

Economisch
DRY-BED-SANI is meer absorberend dan kalk en een paar gram is al voldoende waar meerdere kg kalk nodig zal zijn. DRY-BED-SANI neemt meer vocht op dan welk ander topdekkingsconditioner dan ook.

Neem contact met ons op