H2Oostra biocleaner

H2OOSTRA is een baanbrekend alles in één waterbehandelingsproduct voor drink- en proceswatersystemen. Gebruik een minimale dosering H2Oostra voor kristalhelder water en een goede waterkwaliteit. Door de unieke preventieve werking blijft uw water in topconditie!

Zuiver - Pakt het probleem bij de wortel aan.
Eenvoudig - Alle producten zijn eenvoudig in gebruik.
Veilig - Veilig voor mens, dier en plant.

Hoe werkt H2OOSTRA BioCleaner™?

Is uw drinkwater- of proceswatersysteem echt zo schoon als u denkt?

Nee !  Om te begrijpen waarom dat zo is, moet u eerst de ware oorzaak kennen van de vorming van kolonies van bacteriën, (een industrieel geheim over) een vieze, slijmerige substantie die zich onzichtbaar verschuilt op oppervlakken en in leidingen van uw drinkwater- of proceswatersysteem en wordt aangeduid met biofilm!

De oplossing heet H2OOSTRA!

Slechts één eenvoudige wekelijkse behandeling met onze gepatenteerde milieuvriendelijke formule pakt het probleem bij de wortel aan; De slijmlaag wordt losgeweekt van de oppervlak en vervolgens weggespoeld met water. Bovendien kan deze zich niet opnieuw vormen. Het resultaat is een spectaculaire vermindering van bacteriën in het water waarvoor nog slechts een minimale hoeveelheid ontsmettingsmiddel nodig is.

Zelfs kalk is niet opgewassen tegen de kracht van H2OOSTRA!

Verkrijgbaar in verpakkingen van 2 liter en 20 liter.

Alstublieft!

De perfecte alles-in-één-oplossing: veilig, schoon, kristalhelder water dat het milieu, mens, dier, plant en uw drinkwater- en proceswatersysteem beschermt!

Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.h2oostra.com

Neem contact met ons op